Η αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου

ή αλλιώς PRP αποτελεί μια δημοφιλή και ασφαλή μέθοδο αντιγήρανσης κατά την εφαρμογή της οποίας χρησιμοποιούνται αιμοπετάλια που προέρχονται από το ίδιο το αίμα του ασθενούς. Το πλούσιο σε αιμοπετάλια PRP πλάσμα περιέχει ειδικούς αυξητικούς παράγοντες, δηλαδή πρωτεΐνες, που αντιστρέφουν την εικόνα ης θαμπής και ταλαιπωρημένης επιδερμίδας, συμβάλλουν στην αναγέννηση και αναζωογόνηση του δέρματος, διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και προσφέρουν αντιγηραντικές ιδιότητες.

Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και στο λαιμό για μείωση ρυτίδων, βελτίωση του οβάλ και σύσφιξη, στο ντεκολτέ, για την επούλωση ουλών ακμής ή από επεμβάσεις ή εγκαύματα, γύρω από τα μάτια για τη βελτίωση λεπτών ρυτίδων και μαύρων κύκλων, για τη βελτίωση ραγάδων και κυτταρίτιδας καθώς και για ανάπλαση και αναζωογόνηση περιοχών του σώματος.

Πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία, ανώδυνη και σύντομη που γίνεται στο ιατρείο από τη δερματολόγο με θεαματικά αποτελέσματα. Είναι ιδιαιτέρως ασφαλής διότι χρησιμοποιούνται συστατικά του αίματος του ασθενούς δε χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας, προσφέρει μεγάλης διάρκειας ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος σε βάθος καθώς και αύξηση σφριγηλότητας και λάμψης.

Ακολούθησε μας στο Facebook και στο Instagram για περισσότερα νέα σχετικά με την δερματολογία και τις ειδικότητες της δερματολόγου μας.

Προηγούμενο άρθροBotox
Επόμενο άρθροΧημικά Peelings