Η Dermapen

είναι μια πρωτοποριακή συσκευή μικρο-βελονισμού (το λεγόμενο micro-needling) που στοχεύει να αναζωογονήσει και να βελτιώσει συνολικά το δέρμα καθώς προσφέρει απαράμιλλη διέγερση του κολλαγόνου και της ελαστίνης που ενεργοποιείται για να επουλώσει τις πολύ μικρές βλάβες του δέρματος. Το Dermapen μέσω πολλαπλών ακίδων διαπερνά την επιδερμίδα και δημιουργεί μικροσκοπικές οπές διεγείροντας έτσι την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Τα προϊόντα θεραπείας που περιλαμβάνουν ανάλογα με την περίπτωση βιταμίνες, πεπτίδια, υαλουρονικό οξύ κ.α., διεισδύουν έως τους ινοβλάστες και μέσω της ενισχυμένης απορρόφησης των δραστικών συστατικών διεγείρεται η διαδικασία αναδόμησης του δέρματος.

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά ρολά μικρο-βελονισμού (needling rollers) η Dermapen προκαλεί ηπιότερο τραύμα και ελάχιστη επιδερμική φθορά, οι ακίδες μιας χρήσης ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο επιμόλυνσης ενώ το ρυθμιζόμενο βάθος διείσδυσης παρέχει τη δυνατότητα εξατομικευμένης θεραπείας. Η συσκευή Dermapen μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα σε ευαίσθητες περιοχές όπως γύρω από τα μάτια και τα χείλη. Ο δερματολόγος αξιολογεί κάθε φορά τις ανάγκες και εξατομικεύει το πλάνο θεραπείας.

Η Dermapen χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ορατών σημαδιών γήρανση και μπορεί να βελτιώσει ορατά την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών, δυσχρωμιών, πανάδων, ουλών χειρουργικών, τραυμάτων και oυλών ακμής, ραγάδων, μεταφλεγμονώδους υπερμελάγχρωσης, λεύκης, ανδρογενετική αλωπεκία και άλλες τριχοπτώσεις.

 

Ακολούθησε μας στο Facebook και στο Instagram για περισσότερα νέα σχετικά με την δερματολογία και τις ειδικότητες της δερματολόγου μας.

Προηγούμενο άρθροΘεραπείες rejuvenation & ενυδάτωσης
Επόμενο άρθροΡαδιοσυχνότητες (RF)