Η θεραπεία με την τεχνολογία

Fractional Laser CO2

συνιστά μια από τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές θεραπείες της αισθητικής ιατρικής καθώς διοχετεύει ενέργεια στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος χωρίς να προκαλεί μεγάλη βλάβη στην επιφάνειά του. Χρησιμοποιείται κυρίως για να αντιμετωπιστούν ουλές (από ακμή, μετά από έγκαυμα ή τραυματισμό), ραγάδες καθώς και για αισθητικούς λόγους που σχετίζονται με τη σύσφιξη και την ανάπλαση του δέρματος.

Μπορεί να εφαρμοστεί εκτός από το πρόσωπο, στο λαιμό, στο ντεκολτέ και στα χέρια για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η χαλάρωση, οι λεπτές ρυτίδες και οι πανάδες που οφείλονται στην ηλικία ή στον ήλιο. To Fractional laser μπορεί να συνδυαστεί με την εφαρμογή διαλύματος πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια (PRP- Platelet Rich Plasma) για μέγιστα αποτελέσματα και μείωση του χρόνου αποθεραπείας.

Με τη θεραπεία ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες οι οποίοι προκαλούν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης επαναδομώντας το δέρμα και προσφέρονται λάμψη και σύσφιξη. Μετά τη θεραπεία πρέπει να αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο ενώ είναι απαραίτητη η χρήση αντηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας και για το λόγο αυτό η εφαρμογή του laser γίνεται κατά τους χειμερινούς μήνες.

Το Fractional Laser θα πρέπει να εφαρμόζεται αυστηρά από ειδικά εκπαιδευμένο Δερματολόγο.

Ακολούθησε μας στο Facebook και στο Instagram για περισσότερα νέα σχετικά με την δερματολογία και τις ειδικότητες της δερματολόγου μας.

Προηγούμενο άρθροΜεσοθεραπεία
Επόμενο άρθροΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΕΜΑΝΕΤΖΗ-Υαλουρονικο για υπέροχη επιδερμίδα