ΙΑΤΡΟΣ

Η Χριστίνα Κεμανετζή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξάνθη και τελείωσε την Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Αλεξανδρούπολη. Δούλεψε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, στην Αιμοδοσία καθώς και στην Παθολογική κλινική .

Έχει δουλέψει στην Αφρική εθελοντικά ως ιατρός. Την ειδικότητα της Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας την έκανε αρχικά στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο κι εν συνεχεία στο Νοσοκομείο Δερματικών κι Αφροδισίων Νόσων Θεσσαλονίκης.

Συμμετέχει σε πολλές μελέτες για νέα φάρμακα δερματικών παθήσεων . Είναι μέλος της Ένωσης Δερματολόγων –Αφροδισιολόγων Ελλάδος (ΕΔΑΕ) της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοσκόπησης (ΕΛΕΔΕ) , της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής Εταιρείας καθώς και της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολόγων-Αφροδισιολόγων (EADV). Συμμετέχει σε πολλά συνέδρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια που αφορούν την κλινική αλλά και την αισθητική δερματολογία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι ακαδημαϊκός υπότροφος της Β Πανεπιστημιακής δερματολογικής κλινικής (Νοσοκομείο Παπαγεωργίου)

 

Το Ιατρείο