Τα laser κλασματικής τεχνολογίας προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια, πολύ σύντομο χρόνο ανάρρωσης, καλύτερο τελικό αποτέλεσμα ενώ η θεραπεία είναι ανώδυνη και γρήγορη. Οι ακτίνες laser σαρώνουν την επιδερμίδα και δρουν με ασφάλεια στα βαθύτερα στρώματά της. Έτσι ενεργοποιούν του ινοβλάστες – κύτταρα που ευθύνονται για έκκριση ινών ελαστίνης και κολλαγόνου- με αποτέλεσμα την εκ βαθέων αναδόμηση του δέρματος. Το laser βοηθά στη συνολική βελτίωση της υφής του δέρματος, μειώνει δυσχρωμίες, διευρυμένους πόρους, ρυτίδες, ουλές και ενδείκνυνται για την αντιμετώπιση ρυτίδων, φωτογήρανσης, ουλών ακμής, κηλίδων και πανάδων, για τη θεραπεία ραγάδων (με άριστα αποτελέσματα κυρίως στις κόκκινες ραγάδες), για σύσφιξη προσώπου και λαιμού καθώς και για μετατραυματικές και μετεγχειρητικές ουλές.

Τα τελευταία χρόνια η

ανάπλαση & αντιγήρανση

του δέρματος με τη χρήση laser είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής θεραπεία καθώς δίνει τη δυνατότητα στο δερματολόγο να την εξατομικεύει ανάλογα με τον κάθε ασθενή.

Η ανανέωση του προσώπου με laser μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με άλλες θεραπείες όπως PRP, μεσοθεραπείες με βελόνα, roller ή dermapen χημικά peelings, δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους, , NdYAG Laser, botox ή εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος με εξαιρετικά αποτελέσματα. Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η θεραπεία ανάπλασης και αναζωογόνησης με laser μπορεί να επαναλαμβάνεται κάθε ένα με ενάμισι μήνα ενώ συνιστώνται συνολικά 3 με 4 συνεδρίες το χρόνο.

Ακολούθησε μας στο Facebook και στο Instagram για περισσότερα νέα σχετικά με την δερματολογία και τις ειδικότητες της δερματολόγου μας.

Προηγούμενο άρθροΧημικά Peelings
Επόμενο άρθροΘεραπείες rejuvenation & ενυδάτωσης