Τα νήματα προσώπου και σώματος είναι μια αναίμακτη ανώδυνη και ασφαλής μέθοδος αντιγήρανσης με βιοαπορροφήσιμα νήματα που εφαρμόζονται σε πρόσωπο και σώμα για να καταπολεμήσουν τη χαλάρωση και να ανορθώσουν περιοχές του σώματος.

Τα νήματα συνιστούν μια εξαιρετική εναλλακτική για άτομα που έχουν ήπια χαλάρωση του περιγράμματος του προσώπου και του λαιμού και δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργείο. Εφαρμόζονται επίσης σε περιπτώσεις χαλάρωσης και πτωτικότητας στην περιοχή των γλουτών, του στήθους, της κοιλιάς και των βραχιόνων (μπράτσα) μεταξύ άλλων.

Η εφαρμογή των νημάτων γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την ειδικά εκπαιδευμένη δερματολόγο και μπορεί να συνδυαστεί και με κλασικές ενέσιμες θεραπείες προσώπου (botox ή υαλουρονικό) καθώς και μεσοθεραπείες είτε με υαλουρονικό εμπλουτισμένο με βιταμίνες είτε με αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP για άριστο αποτέλεσμα.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και δεν απαιτείται νοσηλεία ενώ η θεραπεία εφαρμόζεται σε άντρες και γυναίκες.

Ακολούθησε μας στο Facebook και στο Instagram για περισσότερα νέα σχετικά με την δερματολογία και τις ειδικότητες της δερματολόγου μας.

Προηγούμενο άρθροΥαλουρονικό οξύ
Επόμενο άρθροΚρυολιπόλυση