Οι ραδιοσυχνότητες

χρησιμοποιούνταν ευρέως στο παρελθόν για ιατρικούς και χειρουργικούς λόγους, πρόσφατα όμως, διαπιστώθηκε η δράση τους στην αναζωογόνηση και σύσφιξη του δέρματος.
Οι τελευταίας τεχνολογίας ραδιοσυχνότητες θερμαίνουν το χόριο και ενεργοποιούν την παραγωγή και αναδόμηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης με αποτέλεσμα τη σύσφιξη του δέρματος του προσώπου και τη βελτίωση του περιγράμματος. Οι θεραπείες προσώπου και σώματος μέσω ραδιοσυχνοτήτων έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια καθώς προσφέρουν ασφαλή και ανώδυνα αποτελέσματα.

Οι ραδιοσυχνότητες χρησιμοποιούνται για αναμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου, για σύσφιξη της επιδερμίδας σε πρόσωπο και σώμα, για αναδόμηση κολλαγόνου καθώς και για αντιμετώπιση κυτταρίτιδας. Εφαρμόζονται στο πρόσωπο, γύρω από τα μάτια, στο προγούλι, στο λαιμό και σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος (στομάχι, μηροί, γοφοί, γόνατα). Η θεραπεία διαρκεί 30 λεπτά ανά περιοχή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά σχεδόν με όλες τις θεραπείες της αισθητικής δερματολογίας όπως λέιζερ ανάπλασης και μεσοθεραπείες για βέλτιστα αποτελέσματα, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενή.

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες περιλαμβάνει 6-9 συνεδρίες που επαναλαμβάνονται κάθε 2 με 3 εβδομάδες, είναι απόλυτα ασφαλής μέθοδος αντιγήρανσης και σύσφιξης της επιδερμίδας, δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης και οι ασθενείς επιστρέφουν αμέσως στις δραστηριότητές τους.

 

Ακολούθησε μας στο Facebook και στο Instagram για περισσότερα νέα σχετικά με την δερματολογία και τις ειδικότητες της δερματολόγου μας.